Η κα. Παπακώστα στην ΝΟΔΕ Πειραιά

Εκδήλωση με φιλοξενούμενη και ομιλήτρια την Γραμματέα Γυναικείων Θεμάτων της Ν.Δ. κ. Κατερίνα Παπακώστα, διοργάνωσε η ΝΟΔΕ Α΄Πειραιά και Νήσων και το γυναικείο τμήμα της. Τα γραφεία της Νομαρχιακής Επιτροπής στην Ηρώων Πολυτεχνείου, όπου πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση, γέμισαν από τις δεκάδες γυναίκες που προσήλθαν, τις οποίες υποδεχόταν o Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Α Πειραιά και Νήσων, κ. Κυριάκος Καλογεράκος και η Υπεύθυνη Γυναικών της ΝΟΔΕ κ. Ρίτα Δερβένη.
Αρχικά, το λόγο πήρε ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ, ο οποίος καλωσόρισε τις δεκάδες γυναίκες στην εκδήλωση και ευχαρίστησε την Γραμματέα Γυναικείων Θεμάτων που ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα της Νομαρχιακής.
Η κ. Παπακώστα,
λαμβάνοντας το λόγο, έδωσε συγχαρητήρια στον Πρόεδρο της ΝΟΔΕ και στο γυναικείο τμήμα της, για την εξαιρετική ανταπόκριση που υπήρξε στο κάλεσμά τους και στη συνέχεια μίλησε για τα τρέχοντα πολιτικά θέματα που μας απασχολούν όλους. Αμέσως μετά ακολούθησε συζήτηση της Γραμματέως με τις γυναίκες της ΝΟΔΕ.

Μεταξύ άλλων στην εκδήλωση παρευρέθησαν η Πολιτευτής και Υπεύθυνη Γυναικών Α-Β Πειραιά και Νήσων για τη Γραμματεία Γυναικών κα Μαρία Τσέγκα, η Δημοτική Σύμβουλος κα Ζωή Ρούσσου, η πρώην Νομαρχιακή Σύμβουλος και μέλος της Κ.Ε. Ν.Δ. κα Λίτσα Αγαλοπούλου, τα μέλη του Δ.Σ. της Δημοτικής Επιτροπής Πολιτισμού κα Ελένη Μπαζιώτου – Γρηγοροπούλου και κα Ανθή Αντάσουρα – Κοκκίνου καθώς και οι Υπεύθυνες Γυναικών των ΔΗΜ.Τ.Ο της Ν.Δ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: