Τα 22 θέματα του αυριανού Δ.Σ. Πειραιά

Αύριο Τετάρτη 29-2-2012 και ώρα 17:00 στο Δημαρχείο (Πλατεία Κοραή) στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου  θα πραγματοποιηθεί δημοτικό συμβούλιο με θέματα ημερήσιας διάταξςη τα εξής:
ΘΕΜΑ 1ο: «Μνημόνιο συνεργασίας με Αττικό Μετρό Α.Ε.».
ΘΕΜΑ 2ο: «Συζήτηση επί του αναμορφωμένου Ρυθμιστικού Σχεδίου Αττικής το οποίο είναι σε δημόσια διαβούλευση».
ΘΕΜΑ 3ο: «Τροποποίηση Τεχνικού Προγράμματος έτους 2012».
ΘΕΜΑ 4ο: «Μερική αναμόρφωση του προϋπ/σμού του Δήμου οικον. έτους 2012».
ΘΕΜΑ 5ο: «Καθορισμός των υπηρεσιών που εξαιρούνται από την εφαρμογή της πενθήμερης εργασίας του Δήμου Πειραιά».
ΘΕΜΑ 6ο: «Λήψη απόφασης για: α) Συγκρότηση επιτροπών διενέργειας διαγωνισμών-αξιολόγησης προσφορών και παραλαβής ειδών και υλικών, β) Συγκρότηση επιτροπής βεβαίωσης καλής εκτέλεσης εργασιών μέχρι του ποσού των 20.000,00 € πλέον ΦΠΑ και γ) Συγκρότηση επιτροπής βεβαίωσης καλής εκτέλεσης παροχής υπηρεσιών και εργασιών μέχρι του ποσού των 2.934 € πλέον ΦΠΑ». ΘΕΜΑ 7ο: «Λήψη απόφασης για την ανανέωση της με αριθμό 79/21-2-2011 απόφασης του Δημ. Συμβουλίου που ορίζει την Επιτροπή Ελέγχου καλής εκτέλεσης των συμβάσεων με την ανάδοχο εταιρεία ΣΤΑΘΜΕΥΣΗ Ε.Π.Ε.».
ΘΕΜΑ 8ο: «Λήψη απόφασης για την αποδοχή των οφειλών της υπό εκκαθάριση <Κοινωφελούς Δημοτικής Επιχείρησης Πολιτιστικής Ανάπτυξης Πειραιά> (ΚΟ.Δ.Ε.Π.Α.Π.) προς τρίτους για μισθώματα και έγκριση της καταβολή τους».
ΘΕΜΑ 9ο: «Λήψη απόφασης για έγκριση ημερίδας με θέμα: <Διαχείριση αστικών στερεών αποβλήτων στην ευρύτερη περιοχή του Πειραιά> που θα πραγματοποιηθεί στο Πανεπιστήμιο Πειραιά στις 14-3-2012 καθ΄ όλη τη διάρκεια της ημέρας και διάθεση πίστωσης ποσού μέχρι 4.000 € (συμπ/νου ΦΠΑ)».
ΘΕΜΑ 10ο: «Λήψη απόφασης για την προμήθεια βασικών ειδών διατροφής μέσω διατακτικών τα οποία θα διανεμηθούν σε οικονομικά αδυνάτους δημότες και κατοίκους μας εν όψει της εορτής του Πάσχα».
ΘΕΜΑ 11ο: «Λήψη απόφασης για α) Ανανέωση συμβολαίων συντήρησης και υποστήριξης προγραμμάτων Η/Υ για το ηλεκτρολογικό τμήμα και β) Αναβάθμιση προγραμμάτων Η/Υ και ανανέωση συμβολαίων συντήρησης και υποστήριξης για το ηλεκτρολογικό τμήμα».
ΘΕΜΑ 12ο: «Έγκριση τοποθέτησης πινακίδων-στάσεων σε κοινόχρηστους χώρους του Πειραιά για την κυκλοφορία τουριστικών λεωφορείων Δ.Χ. ανοιχτού τύπου αστικής περιήγησης και καθορισμός τέλους χρήσης κοινοχρήστου χώρου για τις εν λόγω ενημερωτικές πινακίδες».
ΘΕΜΑ 13ο: «Έγκριση μελέτης απαγόρευσης στάσης και στάθμευσης οχημάτων επί της οδού Ζέας έναντι του αρ. 47».
ΘΕΜΑ 14ο: «Απαγόρευση στάσης και στάθμευσης οχημάτων έμπροσθεν των εισόδων του 6ου Γυμνασίου Πειραιά στις οδούς Γ. Θεοτόκη και Σπ. Τρικούπη».
ΘΕΜΑ 15ο: «Επικαιροποίηση της υπ’ αριθ. 518/2011 αποφ. Δ.Σ. που αφορά στην επιχορήγηση του Αθλητικού Κέντρου Ν. Φαλήρου , για τη συμμετοχή του Πρωταθλητή Ευρώπης Π. Κουσουνάδη στο παγκόσμιο πρωτάθλημα wado karate».
ΘΕΜΑ 16ο: «Έγκριση γενομένης δαπάνης των παρακάτω εκδηλώσεων: 1) Λιτάνευση ιερής εικόνας Αγ. Σπυρίδωνα, 2) Κοπή Πρωτοχρονιάτικης πίτας, 3) Τελετή Θεοφανείων, 4) Μνημόσυνο Βομβαρδισμού της πόλης και 5) Μνημόσυνο Αντιπλοιάρχου Παν. Βλαχάκου».
ΘΕΜΑ 17ο: «Έγκριση εξόδων κίνησης (κάρτα απεριορίστων διαδρομών) και απόδοση λογ/σμού στους υπαλλήλους α) ΤΣΕΜΠΕΡΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ της Δ/νσης Διοίκησης – Τμ. Δημοτ. Συμβουλίου και β) ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΥ ΟΣΙΑ της Δ/νσης Εξυπηρέτησης Πολιτών για εκτέλεση εξωτερικής υπηρεσίας και διάθεση των σχετικών πιστώσεων».
ΘΕΜΑ 18ο: «Επιστροφή ως αχρεωστήτως καταβληθέντων: α) στον κ. ΚΟΥΒΑΡΗ ΘΕΟΦΙΛΟ το ποσό των 58,69 €, β) στον κ. ΚΑΡΔΑΡΑ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟ το ποσό των 65,50 €, γ) στην κα ΤΖΕΜΑΛΗ ΝΑΤΑΣΑ το ποσό των 65,50 € και δ) στην εταιρεία ΛΑΪΚΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΙΚΕΣ ΜΙΣΘ. Α.Ε το ποσό των 123,26 € και διάθεση των σχετικών πιστώσεων».
ΘΕΜΑ 19ο: «Επιστροφή αχρεωστήτως καταβληθέντων ανταποδοτικών τελών: α) στον κ. ΔΡΑΚΑΚΗ ΚΩΝ/ΝΟ το ποσό των 225,38 €, β) στην κα ΚΑΟΥΝΗ ΚΑΛΛΙΟΠΗ το ποσό των 75,98 € και γ) στην κα ΚΟΚΚΙΝΑΡΗ ΕΛΕΝΗ το ποσό των 1.263,17 € και διάθεση των σχετικών πιστώσεων».
ΘΕΜΑ 20ο: «Διαγραφή της υπ΄ αριθμ. 509/2005 εγγραφής από τους βεβαιωτικούς καταλόγους αγωγών αποχέτευσης για το ακίνητο που βρίσκεται επί της οδού Έβρου 81 στο όνομα Αναστασάκος Δημήτριος και για ποσό 3.318,32 €».
ΘΕΜΑ 21ο: «Λήψη απόφασης για την καταστροφή άχρηστου υλικού που βρίσκεται αποθηκευμένο στους βρεφ/κούς σταθμούς του Δήμου μας».
ΘΕΜΑ 22ο: «Συμμετοχή του Δήμου Πειραιά στην Αναπτυξιακή Σύμπραξη «Κάνθαρος» με
αντικείμενο την υλοποίηση του έργου «Τοπικές δράσεις κοινωνικής ένταξης
για ευάλωτες ομάδες στο Δήμο Πειραιά» στο πλαίσιο της δράσης 3: «Τοπικές
δράσεις κοινωνικής ένταξης για ευάλωτες ομάδες» της Κατηγορίας Παρέμβασης
1: «Πρόληψη και αντιμετώπιση του κοινωνικού αποκλεισμού ευπαθών ομάδων του
πληθυσμού» του Θεματικού Άξονα Προτεραιότητας 4: «Πλήρης ενσωμάτωση του
συνόλου του ανθρώπινου δυναμικού σε μια κοινωνία ίσων ευκαιριών», του
Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού» 2007-2013».


Δεν υπάρχουν σχόλια: