Η Βασιλόπιτα της ΔημΤΟ Κέντρου Πειραιά Ν.Δ.


Ο Πρόεδρος και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης του Κέντρου Πόλης Πειραιά της Νέας Δημοκρατίας πραγματοποίησε την Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2012 στα γραφεία της Δημ.Τ.Ο., την κοπή της Βασιλόπιτας.
Παρά το δριμύ ψύχος και το χιόνι που έπεφτε από νωρίς στην πόλη μας, δεκάδες μέλη της τοπικής ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα και προσήλθαν στο ζεστό χώρο της δημ.τ.ο. προκειμένου να παρευρεθούν στην κοπή της Βασιλόπιτας, αλλά και να ανταλλάξουν μεταξύ τους ευχές για τη νέα χρονιά. Τη Βασιλόπιτα ευλόγησε ο πατήρ Χρήστος του Ιερού Ναού του Αγίου Κωνσταντίνου.
    Με την παρουσία τους τίμησαν την εκδήλωση ο Δήμαρχος Πειραιά Βασίλης Μιχαλολιάκος, ο Αναπληρωτής Υπουργός Παιδείας Κωνσταντίνος Αρβανιτόπουλος, ο Βουλευτής Α’ Πειραιά & Νήσων Π. Μελάς, ο Αντιπρόεδρος ΟΝΝΕΔ & Πολιτευτής Α’ Πειραιά & Νήσων Κώστας Κατσαφάδος, ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ ΝΔ Α΄Πειραιά & Νήσων Κυριάκος Καλογεράκος, το μέλος της Κ.Ε. της Ν.Δ Τάκης Μάλαγας, ο Περιφερειάρχης Α΄& Β΄ Πειραιά Ν.Δ. Δημήτρης Γκόνης και ο Τομεάρχης Α’ & Β’ Πειραιά Ν.Δ. Κώστας Κλωκοτάρας. 
    Επίσης παρευρέθησαν, ο Αναπληρωτής Δημάρχου Πειραιά Αναστάσιος Κάρλες, ο αντιδήμαρχος και αντιπρόεδρος της ΝΟΔΕ Γιώργος Βοϊδονικόλας, οι Αντιδήμαρχοι Πέτρος Πουλικαράκος και Στάθης Κωνσταντούζος. Οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Πειραιά Γιάννης Μελάς, Ζωή Ρούσου, Πάνος Ρέππας και Νίκος Γρυπαίος. Ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Πειραιά Γιώργος Ζησιμάτος, ο πρόεδρος της Νομαρχιακής της ΟΝΝΕΔ Α΄Πειραιά Χρήστος Καμπούρης, η πρόεδρος της Β΄ Δημοτικής Κοινότητας Πειραιά Ελένη Ανδριανοπούλου, οι κοινοτικοί σύμβουλοι Γιάννης Μοσχοβάκος, Ιωακείμ Παπάκης και Γωγώ Μίληση. Στην εκδήλωση ήταν επίσης και τα μέλη της ΝΟΔΕ Α΄Πειραιά Ρίτα Δερβένη, Έμμος Κωνσταντινίδης, Δημήτρης Μάρκου και Κώστας Ευσταθόπουλος. Ήταν επίσης, και ο πρόεδρος Δημ.τ.ο. Ταμπουρίων Ηλίας Ζηλάκος και ο πρόεδρος Δημ.τ.ο. Καμινίων Βασίλης Μόσχου.

    Ευχαριστούμε θερμά τον Κώστα Κατσαφάδο για την προσφορά της Βασιλόπιτας, όπως και τον Γιώργο Βοϊδονικόλα για την προσφορά του μπουφέ.

Γιώργος Κρητικός
Πρόεδρος Δημ.Τ.Ο. Κέντρου Πόλης Πειραιά Ν.Δ.


Δεν υπάρχουν σχόλια: