Εξαιρετική εκδήλωση από τους "Πειραιώτες εν Δράσει"

Η κοπή πίτας του φιλανθρωπικού και πολιτιστικού συλλόγου “Πειραιώτες εν Δράσει” αποτέλεσε μια όμορφη εκδήλωση στον φιλόξενο χώρο του συλλόγου “Aδελφότητα Κεφαλλήνων και Ιθακησίων Πειραιά” την Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2012.
Η αίθουσα ήταν κατάμεστη και οι "Πειραιώτες εν Δράσει" καλωσόρισαν τους παρευρισκόμενους, προέβαλαν ένα βίντεο με τις μέχρι τώρα δράσεις τους, που περιελάμβανε καθαρισμό της ακτής Θεμιστοκλέους στην Πειραϊκή, παροχή τροφίμων σε άπορους συμπολίτες μας και άλλες δραστηριότητες. Στη συνέχεια βραβεύσανε Πειραιώτες και συλλόγους του Πειραιά με προσφορά στην πόλη μας όπως

 τον γιατρό-πνευμονολόγο Νίκο Καρβουνά, το 5ο Σύστημα Ναυτοπροσκόπων Πειραιά και το Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών, Διασωστών και Ναυαγοσωστών Πειραιά.
Μετά την κοπή της πίτας, ακολούθησε το μουσικό κομμάτι της βραδιάς αρχικά από το Μουσικό Σχολείο Πειραιά και στη συνέχεια από δύο μέλη του συλλόγου, με τραγούδι και πιάνο.
Η βραδιά ήταν μια χαρούμενη γιορτή, αλλά και μια ευκαιρία να γνωριστούνε οι Πειραιώτες εν Δράσει" με άλλους Πειραιώτες, να δείξουνε τη δράση τους και να ζητήσουνε την αρωγή των συμπολιτών στην προσπάθειά τους. Μάλιστα, ενημερώσανε τους παρευρισκόμενους για τις επικείμενες δράσεις  και συγκεκριμένα για μια ενημερωτική εκδήλωση για τα φυσικά φαινόμενα και για μια εκδήλωση «Τα παιδιά του Πειραιά», αφιέρωμα σε σημαντικούς Πειραιώτες.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν οι βουλευτές Πειραιά Δ.Καρύδης και Π.Μελάς, οι πολιτευτές Γ.Βουτσινάς και Χ.Χαρίτος, η δημοτική σύμβουλος κα Ελένη Κούβαρη, ο αντιπρόεδρος του ε' διαμερίσματος κος Νίκος Κούβαρης, η κοινοτική σύμβουλος του ε' διαμερίσματος κα Κατερίνα Δουρέκα , η κοινοτική σύμβουλος του δ' διαμερίσματος κα Ανδριάνα Παπάζογλου, ο κοινοτικός σύμβουλος του α' διαμερίσματος κος Βαγγέλης Αλεξανδρής, ο τέως αντινομάρχης Πειραιά κος Κωνσταντίνος Καρράς, τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου της ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑΣ ΚΕΦΑΛΛΗΝΩΝ & ΙΘΑΚΗΣΙΩΝ ΠΕΙΡΑΙΑ κα Μαριολένη Νεοφύτου και κος Νέστορας Παπαθεοδωράτος, η πρόεδρος του φυσιολατρικού συλλόγου ΖΗΝΩΝ κα Μπουλιέρη, ο γραμματέας του συλλόγου αποφοίτων του IST college κος Πέτρος Βιολάκης, οι κ.κ Αλέκος Βασιλείου, Δ.Λαουτάρης, Η.Σκαφιδάς, Σ.Ευσταθοπούλου και πολλοί άλλοι εκλεκτοί και αγαπητοί Πειραιώτες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: