5 ΚΙΟΣΚΙΑ τουριστικής πληροφόρησης στον Πειραιά

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Βασίλης Μιχαλολιάκος, απάντησε για ακόμη μία φορά σε ερωτήσεις πολιτών, στην εκπομπή «Τα παράπονα σας στο Δήμαρχο», στο δημοτικό ραδιόφωνο «Κανάλι 1 - 90,4 FM», που παρουσιάζει ο δημοσιογράφος κ. Ν. Παρασκευάς. Μιλώντας για την τουριστική περίοδο που ξεκινά σύντομα, αποκάλυψε πως θα κατασκευαστούν κιόσκια ενημέρωσης τουριστών. Συγκεκριμένα είπε:
"Είμαστε σχεδόν έτοιμοι να κατασκευάσουμε όχι ένα άλλα μέχρι πέντε κιόσκια. Το ένα θα βρίσκεται στην έξοδο της κρουαζιέρας. Με τον κ. Ανωμερίτη έχουμε μια διαφωνία αν πρέπει να γίνει ή όχι το monorail. Ασφαλώς και δεν θα γίνει. Σε άλλα θέματα έχουμε απόλυτη συνεργασία. Ο ΟΛΠ παραχωρεί το καλύτερο κομμάτι που ζητήσαμε και αναλαμβάνει τα έξοδα να το κατασκευάσει. Ένα άλλο κιόσκι θα έχουμε στην είσοδο του Ηλεκτρικού Σταθμού και ένα άλλο, στην είσοδο της πόλης, στην 34ου Συντάγματος. Επίσης, ήδη τυπώνουμε ένα πολυσέλιδο φυλλάδιο με το οποίο θα πληροφορούμε τους επισκέπτες για την πόλη μας.
Η σηματοδότηση του Πειραιά είναι ελλιπής. Πέρυσι, η Δήμητρα Γαλάνη είχε πει σε μια συναυλία της στο Βεάκειο:
έρχομαι στο Βεάκειο και βλέπω σηματοδότηση του Bowling και όχι του Βεακείου. Δίκιο είχε. Φέτος θα έχει σηματοδότηση το Βεάκειο. Έχω παρακαλέσει τον καθηγητή του Πανεπιστημίου Πειραιά κ. Σαμπράκο και θα μας κάνει δωρεάν την μελέτη. Καταφεύγουμε σε αυτό. Ζητούμε χορηγούς και δωρεές. Αναζητούμε ανθρώπους που αγαπούν τον Πειραιά, να δώσουν τη δική τους γνώση, τη δική τους ικανότητα, τη δική τους πρόταση."

Δεν υπάρχουν σχόλια: