"Θα γεμίσω τον Πειραιά με κρεμαστές ζαρντινιέρες"

Ο Δήμαρχος Πειραιά Βασίλης Μιχαλολιάκος, για μία ακόμη φορά απάντησε σε ερωτήσεις πολιτών στην εκπομπή "Τα παράπονα στο Δήμαρχο" στο δημοτικό ραδιόφωνο «Κανάλι 1 - 90,4 FM». Ακροατής σχολίασε θετικά τις κρεμαστές ζαρντινιέρες, λέγοντας ότι άλλαξε η όψη του Πειραιά και προέτρεψε το δήμαρχο να τοποθετηθούν και σε άλλους δρόμους εκτός του κέντρου. Ο κ. Μιχαλολιάκος σχολιάζοντας την τοποθέτηση του ακροατή, είπε: «Όλα τα περίμενα, αλλά να υφίσταμαι και επιθετικού τύπου κριτική, γιατί θέλω να δώσω στην πόλη περισσότερα λουλούδια και χρώμα  με το φυτικό πράσινο, από θεωρούμενους προοδευτικούς και αριστερούς, αυτό ειλικρινά υπερβαίνει τα όρια των εκτιμήσεων που είχα κάνει, στο τι αντιπολίτευση θα είχα. Και να σας πω και κάτι: για να μπορούμε να τις έχουμε αυτές τις κρεμαστές ζαρντινιέρες, όπως τις λέω εγώ, ανακαλύψαμε μια μεγάλη ευρηματικότητα.
Είπα και στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, ότι είμαι βέβαιος ότι όλοι οι άλλοι Δήμοι, όσοι έχουν τέτοιες ζαρντινιέρες, τους έχουν κοστίσει τουλάχιστον το διπλάσιο.
Θα γεμίσω τον Πειραιά με τέτοιες ζαρντινιέρες. Κοστίζουν πολύ λίγα, κοστίζουν πολύ λιγότερα από τους άλλους Δήμους. Λόγω της ευρηματικότητας και του πάθους που εμείς έχουμε. Και αν θέλετε η ανάγκη γίνεται φιλοτιμία. Δεν έχουμε λεφτά. Έχουμε πάθος, έχουμε αγάπη.
Να κάνουν υπομονή  και θα γεμίσω τον Πειραιά με ζαρντινιέρες, ώστε να μπορούμε και να τις συντηρούμε και να τις πληρώνουμε.
Ήρθε η Ανθοκομική Έκθεση, ζωντανέψαμε τα παρτέρια, φτιάξαμε και δύο νέα παρτέρια στόλισμα. Θα μπορούσαν να στοιχίζουν και 100.000 ευρώ αν  είχαν δοθεί σε εργολάβο. Τα φτιάξαμε με τους εργάτες μας που είναι μόνο 18 άτομα και πάνω από 60 ετών οι περισσότεροι, για όλον τον Πειραιά και κάθε ημέρα δουλεύουν μέσα στο λιοπύρι. Και δεν έχουν πληρωθεί τις υπερωρίες τους και τις Κυριακές. Θα κάνω τα αδύνατα δυνατά, να βρω χρήματα να τους πληρώσω.»

Δεν υπάρχουν σχόλια: