Πραγματοποιήθηκε χθες η φιλανθρωπική λαμπαδηδρομία στον Πειραιά


Με πρωτοβουλία του Δημάρχου Πειραιά κ. Βασίλη Μιχαλολιάκου, των Προέδρων του Ο.Π.Α.Ν. και της ΚΟ.ΔΕ.Π, κ.κ. Γ. Σιγάλα και  Π. Καλαγιά αντίστοιχα και με τη βοήθεια του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού και της Ένωσης Βετεράνων Ποδοσφαιριστών Πειραιά, διοργανώθηκε με μεγάλη επιτυχία,  η λαμπαδηδρομία «ΦΛΟΓΑ ΑΓΑΠΗΣ»,  με σκοπό τη συγκέντρωση τροφίμων για οικονομικά αδυνάτους συνδημότες μας.
Η εκκίνηση της λαμπαδηδρομίας «ΦΛΟΓΑ ΑΓΑΠΗΣ» έγινε από το   Δημαρχείο Πειραιά (πλατεία Κοραή) και ακολουθήθηκε η διαδρομή: Δημαρχείο Πειραιά, Ηρώων Πολυτεχνείου, 2ας  Μεραρχίας , Ακτή Μιαούλη, Μαρίας Χατζηκυριάκου, Λεωφόρος Χατζηκυριάκου, Ηρώων Πολυτεχνείου,   2ας Μεραρχίας, Γρηγορίου Λαμπράκη, Δημοκρατίας, Πλατεία Κοραή.

Μετά τον τερματισμό έγινε τελετή υποδοχής με χαιρετισμούς από την Πρόεδρο της ΚΟ.Δ.Ε.Π. κα Πασχαλίνα Καλαγιά την εκπρόσωπο του Ερυθρού Σταυρού Πειραιά κα Κουμτζή, τον Πρόεδρο της Ένωσης Βετεράνων Ποδοσφαιριστών Πειραιά κ. Νίκο Σιδηρόπουλο και  τον Αντιπρόεδρο του Ο.Π.Α.Ν. κ. Αντώνη Θεοδώρου. Παραβρέθηκαν: Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Πειραιά κ. Παναγιώτης Κουβάτσος, ο Αντιδήμαρχος Πρασίνου και Κηποτεχνίας κ. Γρηγόρης Καψοκόλης, κ.ά.
Στην λαμπαδηδρομία  και συνολικά στη διοργάνωση συμμετείχαν και στήριξαν: νηπιαγωγεία, δημοτικά σχολεία, γυμνάσια, λύκεια, αθλητικοί σύλλογοι και ομάδες, πρόσκοποι, εθελοντικές ομάδες, μέλη του Ερυθρού Σταυρού, Σύλλογοι Γονέων κ.ά.
Στην εκδήλωση χόρεψε το συγκρότημα παραδοσιακών χορών του Γυμναστηρίου «Π. Σαλπέας», η δε Φιλαρμονική του Δήμου Πειραιά έπαιξε γνωστές μελωδίες.


Δεν υπάρχουν σχόλια: