Κοινή εκδήλωση ΕΣΠ και Ομοσπονδίας Εμπορικών Συλλόγων Αττικής για τη σωτηρία του ελληνικού εμπορίου

Ο Εμπορικός Σύλλογος Πειραιώς και η Ομοσπονδία Εμπορικών Συλλόγων Αττικής Ομόρων Νομών & Νήσων Αιγαίου, διοργανώνουν Ανοιχτή Συνέλευση με θέμα: «ΝΑ ΣΩΘΕΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΟ» όπου θα αναπτυχθούν οι ενότητες:
1. «Ρευστότητα και Μμε επιχειρήσεις -Διαχείριση οφειλών προς το Δημόσιο και τις Τράπεζες- Χρηματοοικονομικά εργαλεία».
2. «Η συμβολή του τραπεζικού συστήματος στην ανάπτυξη των Μμε επιχειρήσεων - Δημιουργία Αναπτυξιακής Τράπεζας Μμε επιχειρήσεων»
με Ομιλητές τους:
1. Αντώνη Μουζάκη, Λογιστή – Φοροτεχνικό.
2. Νίκο Τριτάρη, Επιστηµονικό Σύµβουλο της ΕΣΕΕ σε χρηµατοοικονοµικά θέµατα  και
3. Γιάννη Τσαμουργκέλη, Δρ. Πανεπιστημίου Οξφόρδης και Επίκουρο Καθηγητή της Διεθνούς Οικονομικής στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου.

Η Ανοιχτή Συνέλευση, που διοργανώνεται στο πλαίσιο του ασφυκτικού περιβάλλοντος που έχει διαμορφωθεί για τις Ελληνικές Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις από την ύφεση στην οποία έχει περιέλθει η Ελληνική Οικονομία, θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 20 Μαρτίου 2013 και ώρα 6.30 μ.μ. στην αίθουσα εκδηλώσεων του Εμπορικού & Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Πειραιώς (Λουδοβίκου 1 Πλ. Οδησσού -2ος όροφος).
Η μαζική συμμετοχή όλων είναι απαραίτητη, ώστε το αποτέλεσμα της  προσπάθειας χάραξης δρόμων βιωσιμότητας και ανάπτυξής τους να είναι ουσιαστικό και αποτελεσματικό.

Δεν υπάρχουν σχόλια: