Δωρεάν διάθεση κατεσχεμένης φράουλας σε Κοινωφελή Ιδρύματα του Πειραιά

Οι ελεγκτές τροφίμων του Τμήματος Ποιοτικού & Φυτοϋγειονομικού Ελέγχου της Δ/νσης Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής Π.Ε. Πειραιά, σε συνεργασία με Δημοτικούς Αστυνομικούς της Δ/νσης Ειδικής Αστυνόμευσης και Επιχειρησιακού Σχεδιασμού Πειραιά, προχώρησαν στην κατάσχεση 350 κιλών φράουλας.
Ειδικότερα, οι ποιοτικοί ελεγκτές κατέσχεσαν 350 κιλά νωπές φράουλες, οι οποίες βρέθηκαν στην κατοχή πλανόδιου εμπόρου, ο οποίος δεν διέθετε την απαιτούμενη άδεια και τα προβλεπόμενα συνοδευτικά έγγραφα. Μετά τον έλεγχο, το προϊόν κρίθηκε κατάλληλο για ανθρώπινη κατανάλωση, με την προϋπόθεση της απομάκρυνσης τυχόν σάπιων καρπών και διατέθηκε για κατανάλωση στο Χατζηκυριάκειο Ίδρυμα Παιδικής Προστασίας Πειραιά και στο Ίδρυμα Προστασίας Υπερηλίκων «Ο Άγιος Σπυρίδωνας» του Πειραιά.
Ο Αντιπεριφερειάρχης Πειραιά κ. Στέφανος Χρήστου δήλωσε ότι η Π.Ε. Πειραιά προσπαθεί με όλες τις δυνάμεις της να συνδράμει τους φορείς που προσφέρουν πολύτιμο κοινωνικό έργο, όπως τα συγκεκριμένα ιδρύματα, πολιτική που θα συνεχιστεί με αμείωτους ρυθμούς και στο μέλλον.

Δεν υπάρχουν σχόλια: