Εντυπωσιακή εκδήλωση από τη Σχολή Χορού της Δ/νσης Αστυνομίας Πειραιά


Η Σχολή Χορού της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πειραιά, σε μία εκπληκτική εκδήλωση στην αίθουσα εκδηλώσεων της Διεύθυνσης, έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα της, την οποία ευλόγησε ο αιδεσιμότατος πατέρας Ιωάννης Κοκκώνης. Στη γιορτινή ατμόσφαιρα της εκδήλωσης συνέβαλαν σε μεγάλο βαθμό τα παιδιά του προσωπικού της σχολής χορού της δ/νσης Αστυνομίας Πειραιά που παρουσίασαν παραδοσιακούς χορούς από όλη την Ελλάδα.
Κατά την εκδήλωση απονεμήθηκαν από τον Διευθυντή της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πειραιά, Ταξίαρχο κ. Σαξιώνη Γεώργιο, αναμνηστικό δώρο στην κ. Όλγα Ρούσου πρόεδρο του Ομίλου Κυριών Φίλων Αστυνομίας Πειραιά για την ανιδιοτελή τους προσφορά στη σχολή και αναμνηστική πλακέτα στον κ. Ηλία Έξαρχο αρτοποιό, για την πολύχρονη προσφορά του στη σχολή χορού. Η εκδήλωση έκλεισε με μια όμορφη δεξίωση που επιμελήθηκαν οι γονείς των παιδιών καθώς και ο κ. Έξαρχος προσφέροντας γευστικά εδέσματα.



Μεταξύ άλλων, στην εκδήλωση ήταν ο Αντιστ. ε.α. κ. Ι. Τετραδης, πρόεδρος της Λέσχης Αστυνομικών Πειραιά, ο Υποστ. ε.α. κ. Ι. Παπαχρήστος, αντιπρόεδρος της Λέσχης Αστυνομικών Πειραιά, ο κ. Εμ. Στρατουδάκης, αντιπρόεδρος Διεθνής Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων, ο Ταξίαρχος ε.α. κ. Ευ. Χριστακόπουλος, η κ. Μίλτα Πετρίδου υπ. Δημ. Σχέσεων του Ο.Κ.Φ.Α. Πειραιά, ο κ. Ι. Μαθιουδάκης,πρόεδρος Ομίλου Φίλων Αστυνομίας Δυτικής Αττικής, η κ. Λίτσα Νιαρχάκου πρώην Υπ. Δημ. Σχέσεων Αστ/κης Δ/νσης Πειραιά και ο κ. Αντώνης Μοραντζής Διαμερισματικός Σύμβουλος Πειραιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: