Η νεολαία του Πειραιά, στα "χέρια" των νέων!

       Είναι νέοι και όμως ασχολούνται με την πολιτική. Στις τελευταίες δημοτικές εκλογές έθεσαν υποψηφιότητα και όπως ήταν αναμενόμενο, εξελέγησαν. Τώρα, ο Δήμαρχος Πειραιά, Β. Μιχαλολιάκος, επιλέγει τους νέους των συμβουλίων, για να αναλάβουν τα της νεολαίας του δήμου, ως μέλη του Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου. 
     Ο Γιάννης Μελάς, στα 26 του χρόνια, εξελέγη πρώτος σε σταυρούς  δημοτικός σύμβουλος και εννοείτε οτι είναι η καλύτερη επιλογή, για να τεθεί επικεφαλής των θεμάτων νεολαίας. Γι'αυτό, εκτός από μέλος του Δ.Σ. του Οργανισμού, είναι και εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος για θέματα νεολαίας, παίρνοντας στις πλάτες του τα ... πειραϊκά νιάτα.
      Ο Αντώνης Μοραντζής, είναι ο νεότερος εκλεγμένος στις τελευταίες δημοτικές εκλογές. Στα 19 του χρόνια, έγραψε τη δική του ιστορία, αφού αν και ήταν ο νεότερος υποψήφιος, εξελέγη κοινοτικός σύμβουλος στην Α' δημοτική κοινότητα Πειραιά. Όπως ήταν λογικό και αναμενόμενο, ο βενιαμίν, εξελέγη μέλος του Δ.Σ. του οργανισμού και πιστεύουμε πως μαζί με το Γιάννη θα προσφέρουν πολλά στην ξεχασμένη και παραμελημένη νεολαία του Πειραιά.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: