Σημαντικές προτάσεις από το Σύμβουλο Βαγγέλη Τσιρώνη

      Μπορεί να είναι νέος και νεοεκλεγμένος, ήδη όμως αναδεικνύεται σε έναν από τους σημαντικότερους κοινοτικούς συμβούλους της Β' Δημοτικής Κοινότητας Πειραιά. Ο Βαγγέλης Τσιρώνης, στα 26 του χρόνια, εξελέγη στις πρόσφατες δημοτικές εκλογές κοινοτικός σύμβουλος με το συνδυασμό του Βασίλη Μιχαλολιάκου και απ'ότι φαίνεται έχει όρεξη και διάθεση να προσφέρει και να συμμετέχει ενεργά στα κοινά της πόλης. 
       Απόδειξη οι ενδιαφέρουσες και σημαντικές προτάσεις που καταθέτει στο συμβούλιο της Β' Δημοτικής Κοινότητας. Στο τελευταίο συμβούλιο πρότεινε την μελέτη για κατασκευή δρόμου ήπιας κυκλοφορίας επί της Οδού Δεληγιώργη, η οποία είναι μπροστά από το Πανεπιστήμιο Πειραιά.
Η κατασκευή του δρόμου ήπιας κυκλοφορίας θα αφορά την οδό Δεληγιώργη, από την Οδό Τσαμαδού μέχρι την Καραολή- Δημητρίου. Η πρόταση αυτή έγινε από τον κ. Τσιρώνη, γιατί όπως ανέφερε, είχε γίνει δέκτης παραπόνων από τους κατοίκους της περιοχής, αλλά και από τους φοιτητές που έχουν  πρόβλημα ασφάλειας. Δεν είναι μάλιστα λίγες οι φορές, που -όπως αποκαλύπτει- φοιτητές έχουν τραυματιστεί από διερχόμενα οχήματα.
      Επίσης, κατέθεσε πρόταση και για τον φωτισμό της Οδού Καραολή - Δημητρίου, από την οδό Θεάτρου μέχρι την Λεωφόρο Λαμπράκη. Σημαντικό είναι οτι και οι δύο προτάσεις εγκρίθηκαν από όλους τους συμβούλους της Β' Δημοτικής Κοινότητας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: