Φτιάξε κήπο & λαχανόκηπο στη βεράντα & την ταράτσα σου, εύκολα & οικονομικα!

Οικιακός λαχανόκηπος
   Μέσα στη σημερινή γκρίζα πραγματικότητα, η δημιουργία ενός βιώσιμου χώρου στον οποίο θα ζούμε και θα περνάμε τον ελεύθερο χρόνο μας, πρέπει να αποτελέσει προτεραιότητα για όλους μας! Ωστόσο η δύσκολη οικονομική κατάσταση πολλές φορές μας αναγκάζει να αναβάλουμε την κατασκευή και διαμόρφωση τέτοιων χώρων εις βάρος της ποιότητας ζωής μας.
   Ευτυχώς όμως, που υπάρχουν νέες εταιρείες, με εξαιρετικούς επιστήμονες, οι οποίοι αντιλαμβανόμενοι τις δυσκολίες των καιρών, παρέχουν οικονομικές και ποιοτικές λύσεις για την δημιουργία χώρων πρασίνου με εξειδίκευση στον αστικό ιστό.

   Μία τέτοια εταιρεία είναι και η «ΑΕΙΦΟΡΙΑ-ΠΡΑΣΙΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ» η οποία δημιουργήθηκε στις αρχές του 2010 από τρεις νέους Γεωπόνους-Αρχιτέκτονες Τοπίου.
Η «ΑΕΙΦΟΡΙΑ-ΠΡΑΣΙΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ» (Κρατίνου 7, Αθήνα, Τηλέφωνο:211-2261033 Fax: 211-2261034, e-mail: aeiphoria@netone.gr, facebook: aeiphoria GreenSolutions), μπορεί να δώσει στον εαυτό σας, στην οικογένειά σας και στους φίλους σας μοναδικές στιγμές ψυχαγωγίας και δημιουργικής ενασχόλησης με τις πιο ολοκληρωμένες και οικονομικές προτάσεις της αγοράς.

ΑΣΤΙΚΟ ΠΡΑΣΙΝΟ- ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ & ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΚΗΠΩΝ
"Πράσινη" ταράτσα στη Ν. Ιωνία
Συνδυάζοντας όλες τις σύγχρονες τάσεις της κηποτεχνίας με τις ιδιαιτερότητες του σπιτιού ή του χώρου εργασίας, η εταιρεία επιδιώκει να αναδείξει μικρές γωνιές χαλάρωσης και ξεκούρασης που μέχρι πρότινος ήταν αναξιοποίητες. Δίνουνε 6μηνη εγγύηση σε όλα τα φυτά που τοποθετούνε και αναλαμβάνουνε τη συνεχή υποστήριξη και τη συντήρηση του κήπου.

ΟΙΚΙΑΚΟΙ ΛΑΧΑΝΟΚΗΠΟΙ
Επιπλέον, η εταιρεία εξειδικεύεται στην εγκατάσταση οικιακών λαχανόκηπων στη βεράντα, στο μπαλκόνι ή στον κήπο. Νόστιμες συνταγές και Μπάρμπεκιου με αρωματικά φυτά και βότανα από το μπαλκόνι σας! Σαλάτες με λαχανικά από τον κήπο σας και κυρίως νόστιμα και βιολογικά κηπευτικά κατευθείαν στο πιάτο σας. Η αστική γεωργία είναι η σύγχρονη τάση για μια εναλλακτική καθημερινή ενασχόληση. Σε μεγαλουπόλεις σε ολόκληρο τον κόσμο χιλιάδες πολίτες ασχολούνται με την αστική γεωργία και τους αστικούς λαχανόκηπους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: