ΣΥΝΑΝΤΗΘΗΚΑΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΑΒΕΡΩΦ: ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ - ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ

Ο Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. κ. Γ. Καρατζαφέρης είχε χθες συνάντηση με το Δήμαρχο Πειραιά κ. Β. Μιχαλολιάκο, στα κεντρικά γραφεία του κόμματός του.Μετά το τέλος της συνάντησης ο Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. και ο Δήμαρχος Πειραιά έκαναν τις ακόλουθες δηλώσεις:
Β. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ: «Θέλω να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο του ΛΑ.Ο.Σ. γιατί ανταποκρίθηκε στο αίτημα μας για συνάντηση.
Ο Πειραιάς ασφαλώς δεν είναι απλώς το μεγαλύτερο λιμάνι της χώρας. Είναι από τους 2-3 μεγάλους Δήμους της χώρας και κάνει τώρα μια γενναία προσπάθεια να βγει από την απομόνωση, που για δεκαετίες την είχε καταδικάσει η κεντρική εξουσία.

Ήδη έχουμε καθαρίσει την πόλη. Βελτιώνουμε κατά πολύ την εικόνα της, το πράσινο.
Την Κυριακή, που είναι η γιορτή του περιβάλλοντος, έχουμε μια πολύ όμορφη εκδήλωση στα Βοτσαλάκια. Εκεί σκουπίζουμε, φυτεύουμε, ανακυκλώνουμε, τραγουδάμε, αθλούμεθα, αλλά αυτή είναι η μια πλευρά του φεγγαριού.
Η άλλη είναι τα σοβαρά προβλήματα που έχουν να κάνουν με την
υποχρηματοδότηση της Τοπικής Αυτοδιοίκησης γενικότερα, με την απουσία πολιτικής από την κεντρική εξουσία για τον Πειραιά, με την παρουσία του Ο.Λ.Π. ο οποίος δεν αποδίδει ανταποδοτικά οφέλη στον Δήμο και πολλά άλλα, τα οποία ο κ. Πρόεδρος είχε την καλοσύνη να τα ακούσει.
Νομίζω ότι τις επόμενες ημέρες, θα το φέρω και πιο συμπυκνωμένο για να κάνει τα δέοντα. Είμαι βέβαιος ότι θα τα κάνει».

Γ. ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΛΑ.Ο.Σ.: «Με τον αξιότιμο Δήμαρχο του Πειραιά συνδεόμεθα πολλά χρόνια. Είμαστε και οι δύο «παιδιά» του Ευάγγελου Αβέρωφ, και από το 1982 όταν εκείνος ανεδείχθη, με μια πολύ πετυχημένη πορεία, Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ, και εγώ τότε της TV PRESS, είχαμε μια σειρά αγώνων.
Τώρα δίνει ένα καινούργιο αγώνα για να μπορέσει να ξανακτίσει τον
Πειραιά. Ένα κομμάτι της Αττικής το οποίο λεηλατήθηκε όλα αυτά τα χρόνια.
Ο Πειραιάς βρίσκεται σε δεινή οικονομική θέση. Πιστεύω ότι ο αγώνας αυτός δεν μπορεί παρά να στεφθεί και πάλι από επιτυχία.
Θα είμαι στο πλευρό του Δήμου Πειραιά, στο πλευρό του Δημάρχου κ. Βασίλη Μιχαλολιάκου τον οποίο, θέλω να θυμίσω, στηρίξαμε και χαρήκαμε όλοι μαζί για την εκλογή του.
Δήμαρχε θα είμαστε στο πλευρό σου».
Β. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ: «Ευχαριστώ πολύ για την τότε στήριξη και ευχαριστώ περισσότερο για την αυριανή στήριξη.».


Δεν υπάρχουν σχόλια: