Με Κάλαντα και θρησκευτικούς ύμνους γιορτάζει η Περιφέρεια Πειραιά

Η Περιφέρεια Αττικής και η Περιφερειακή Ενότητα Πειραιά διοργανώνουν ένα τριήμερο πολιτιστικών εκδηλώσεων ενόψει των εορτών των Χριστουγέννων, στις 22, 23 και 24 Δεκεμβρίου 2011. Την Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2011, στις 11:30 π.μ. σε συνεργασία με τη Μητρόπολη Πειραιά, διοργανώνει εκδήλωση στα Προπύλαια του Μητροπολιτικού Ναού της Αγίας Τριάδος στην οποία θα ψάλλουν ύμνους και Χριστουγεννιάτικες μελωδίες οι χορωδίες του Δημοτικού Σχολείου της Μητρόπολης Πειραιά και η χορωδία του Δήμου Κορυδαλλού.
Την Παρασκευή και το Σάββατο 23 και 24 Δεκεμβρίου 2011 με τη συνεργασία του Καλλιτεχνικού Συλλόγου έντεχνης Ελληνικής και Παραδοσιακής Μουσικής «ΟΡΦΙΚΗ ΛΥΡΑ» θέλει- να δώσει χαρά μέσα από τη μουσική και τα Χριστουγεννιάτικα τραγούδια σε μια περίοδο δύσκολη για την πατρίδα μας και τον καθένα από εμάς αλλά και για ολόκληρη την ανθρωπότητα.
Στις 23 και 24 Δεκεμβρίου τα κάλαντα θα ακουστούν στο Τζάνειο Νοσοκομείο, στο Νοσοκομείο Μεταξά, στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Νίκαιας, στο Γηροκομείο του Πειραιά, στον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών, στο Μητροπολίτη Πειραιά, στον Περιφερειάρχη Αττικής και στις κεντρικές πλατείες Νίκαιας, Κορυδαλλού, Περάματος και Δραπετσώνας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: