«Ρεσιτάλ» δίνουν η Μαρινέλλα και ο Κώστας Χατζής στο Κατράκειο

Δύο από τα μεγαλύτερα ονόματα της ελληνικής μουσικής, η Μαριννέλα και ο Κώστας Χατζής θα συναντηθούν στo Kατράκειο θεάτρο στο πλαίσιο του πολιτιστικού φεστιβάλ που διοργανώνει ο Δήμος Νίκαιας- Αγ. Ι. Ρέντη  την Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου. Επί σκηνής οι δύο καταξιωμένοι καλλιτέχνες δικαιώνουν τις προσδοκίες όσων περίμεναν αυτή τη σύμπραξη, δημιουργώντας μια αληθινή εμπειρία μουσικής απόλαυσης. Θα ενώσουν τις φωνές τους και τη μοναδική ερμηνεία τους για να μας θυμίσουν και να μας συγκινήσουν με τραγούδια γεμάτα νοσταλγία από το δίσκο τους «Ρεσιτάλ».
Ο Κώστας Χατζής με την κιθάρα του θα ερμηνεύσει με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο μερικά από τα πιο γνωστά και αγαπημένα τραγούδια που έχει γράψει όπως το "Θυμάμαι", το "Δεν είμ' εγώ", το "Σπουδαίοι άνθρωποι αλλά...". 
Στη συνέχεια θα τον συναντήσει επί σκηνής η Μαρινέλλα που με το εκρηκτικό της ταμπεραμέντο, θα αποδώσει επιτυχίες όπως "Σύνορα η αγάπη δεν γνωρίζει", "Σ'αγαπώ ", "Κι' ύστερα", "Πάρε με μαζί σου τσιγγάνε" κ.α. και πολλά άλλα ανάμεσα τους " Η αγάπη όλα τα υπομένει..." 

 Στο δεύτερο μέρος, αρχικά η Μαρινέλλα και στη συνέχεια ο Χατζής, συνοδευόμενοι από δεκαμελή ορχήστρα θα ερμηνεύσουν τραγούδια από τους δίσκους "Ρεσιτάλ" και "Ταμ-Ταμ" ενώ η παράσταση θα κλείσει με τους δύο καλλιτέχνες, ντουέτο. 

Για όλους όσους το έζησαν αλλά και όλους όσους έχουν την περιέργεια να το ζήσουν, η μουσική αυτή παράσταση είναι ένα ταξίδι στο χρόνο, στο συναίσθημα, στις μνήμες της ζωής της δικής τους και της δικής μας, ένα ανεπανάληπτο μουσικό γεγονός.  Ενορχηστρωτής και διευθυντής ορχήστρας  είναι ο Χάρης Ανδρεάδης, ενώ την σκηνοθεσία επιμελείται ο Σταμάτης Φασουλής.

Τιμή εισιτηρίου : 15 €, 12 € (άνεργοι-φοιτητές, άνω των 65 ετών, πολύτεκνοι,ΑΜΕΑ).

Προπώληση εισιτηρίων
Δημαρχείο Νίκαιας ( Π. Τσαλδάρη 10, 4ος όροφος)
Δημαρχείο Νίκαιας (Μπιχάκη 8)
Ώρα έναρξης 9.00 μ.μ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: