ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΗΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑΣ ΕΝΩΣΗΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΜΑΝΗΣ

Η Πανελλήνια Ένωση Γυναικών Μάνης, πραγματοποιεί Γενική Συνέλευση τη Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2012 και ώρα 18:00, στο ξενοδοχείο “SAVOY”, Ηρώων Πολυτεχνείου 93, στον ημιόροφο.
Στη συνάντηση αυτή, θα συζητηθούν οι δραστηριότητες της Ένωσης κατά τους τρεις τελευταίους μήνες, μετά τις αρχαιρεσίες και την ανάδειξη του νέου Δ. Σ. καθώς και ο προγραμματισμός δράσεων της Π.Ε.Γ.Μ, για το 2012.
Η Πανελλήνια Ένωση Γυναικών καλεί τα μέλη της αλλά και όσες γυναίκες θέλουν να εγγραφούν να πάρουν μέρος στη Γενική Συνέλευση.

Η Πρόεδρος της ΠΕΓΜ κα Νόρα Μιχαλολιάκου, στο κάλεσμά της σημειώνει:
«Καλούμε τα μέλη μας αλλά και τις κυρίες που έχουν βοηθήσει το τελευταίο χρονικό διάστημα τη δραστηριότητα της Ένωσης ή τις κυρίες που θέλουν να εγγραφούν, να πάρουν μέρος στη Γενική μας Συνέλευση. Θα έχουμε την ευκαιρία να ενημερωθούμε, να συζητήσουμε για τις δράσεις της Ένωσης το 2012 και να βάλουμε προτεραιότητες.

Ελάτε να ενώσουμε όλες μαζί τη φωνή μας, για να γίνει η Π.Ε.Γ.Μ., δύναμη αλληλεγγύης και δημιουργίας. Για μια Πανελλήνια Ένωση Γυναικών Μάνης, αντάξια της ιστορίας της ιδιαίτερης πατρίδας μας.»

Δεν υπάρχουν σχόλια: